Selskapsmeny

Velkommen til fest på
Kulinarisk Spiskammer

På Kulinarisk Spiskammer får dere et flott lokale, kreativ og profesjonell oppdekking, service med "glimt i øyet" og selvsagt den gode maten. Her tilbyr vi skreddersydde pakkeløsninger i forbindelse med sosiale arrangementer for bedrifter og private grupper, kurs- og konferansegjester og andre eventer. Under kan du se vår velutvalgte selskapsmeny med en samling av gode smaker som passer for enhver gane.

Finner du ikke det du ønsker? Kontakt oss, så hjelper vi deg
med å sette sammen en egen meny etter dine ønsker og behov.

SELSKAPSMENY

Forretter

Posjert laksemedaljong med skalldyrsaus
laksemedaljong serveres med gulrot og purreløk i strimler, sylta rødløk serveres med en kraftig skalldyrsaus.

Parmaskinke med reven parmesan
Parma skinke, valnøtter, pære, oliven olje og balcamico    

Kulinarisk Fisk & Skalldyrsuppe
En ekte fisk- og skalldyrsuppe skal ha godt med kalorier, så her har vi ikke spart på noe. Vår fisk- og skalldyrsuppe serveres med dagens fangst.

Hvitløk & chilimarinert Scampi & Konge krabbe
Anrettes med blomkålpure og erte pure

[Click edit icon to edit content]

Hovedretter

Gratinert klippfiskrygg
Klippfisken er selve grunnsteinen for XL gruppen der Kulinarisk Spiskammer er medlem, og hvor det er terpet på Klippfiskperfeksjon siden 1999. Servert med sesongens grønnsaker, potetpure og bacon.

Pannestekt Torskerygg
Vi som driver spisested så nært havet har tilgang til dem beste råvarene.
En av våre mest kjente fiskeslag her på Sunnmøre er torsk, og når sesongen tilsier det så bruker vi Borgunfjord torsk. Pannetorsk serverer vi med sesongens grønnsaker, kraftig smørsaus og dagens skalldyr

Kulinarisk Fiskesymfoni
Her bruker vi dagens fangst og setter sammen 3 typer fisk som anrettes med dagens grønnsaker, fisk og skalldyr saus og poteter

Vår kjente Skalldyrtårn
Dette er en fantastisk opplevelse. Her får vi inn dagens fangst av skalldyr som vi setter sammen til et varmt og kaldt skalldyr tårn, vi kan få alt fra hummer, sjøkreps, reker, blåskjell, østers, krabbe, hjerteskjell osv. Vi jobber vær dag for å kun få inn de beste råvarene. En opplevelse som man sent vil glemme.     

Hovedretter

Langtidsstekt svinenakke
Nydelig marmorert svinekjøtt som vi steker sakte med urter, hvitløk og grønnsaker over natten, servert med salt- og urtebakte småpoteter, våre beste grønnsaker og rødvinssaus.

Klassisk okse Biff
Når man får en godt modnet okse biff, så er det lite trolig at man kan sette fingeren på noe som helst. Når kjøttet er marinert med det rette krydderet, fått varmebehandlingen den fortjener og i tillegg blir servert med de beste grønnsaker som sesongen har og by på sammen med rødvinssaus og fløtepoteter.

Reinsdyr med kremet viltsaus
En smak av naturen. Et godt måltid med vilt slår aldri feil, smaksrikereinsdyr er et mørt og saftig kjøtt som vi stolt kan anbefale. Reinsdyr på en seng av sopp, sesongens grønnsaker og kremet vilt saus.

Urtestekt Lammefilet med lammesjy
en klassisk Fransk smaks opplevelse. lam ytrefilet serveres med sesongens grønnsaker, syltet rødløk, lamme sjy og potetpure.  

Dessert

Crème brûlée
En klassiker som faller i smak hos de fleste. Med friske bær

Pannacotta med appelsin og vanilje
Serveres med frukt, bær. Med denne Italienske klassikeren kan kokken om ønskelig tilpasse smaken etter resten av måltidet.

Sjokolademousse
med appelsin-jordbærsalat

Kulinarisk tilslørte bondepiker
en klassiker som mange ønsker som en god avslutning på et godt måltid.

Vår kjente Ostekake
anrettes med friske frukter og bær coulis

[Click edit icon to edit content]
Bestill bord
Forespørsel

Vår meny

Kulinarisk Spiskammer

Husk å trykke "SEND BESTILLING" Bestillinger er bekreftet når dere har motatt bekreftelse på e-post eller sms

Send oss din bestilling, og vi vil ta kontakt med deg for å bekrefte reservasjonen.
Vi gjør oppmerksom på at bestillinger gjennom mobilenheter ikke alltid går gjennom.
Bestillinger er bekreftet når dere har mottatt bekreftelse med dato, sted og tid på e-post eller SMS.

Grupper på over 10 personer: 
må bestille en felles meny fra vår gruppemeny (f.eks. 1 felles forrett, 1 hovedrett med fisk og 1 hovedrett med kjøtt, og 1 felles dessert). Denne menyen må sendes til oss senest dagen før.  Dette for at våre kokker skal kunne servere dere den kvaliteten vi ønsker å ha på rettene våre, samt praktisk gjennomføring.

Vi gjør dere oppmerksomme på at vi ikke deler/splitter regninger.

Vi kan dessverre ikke garantere vindusbord.

Ønsker du å bestille bord etter kl. 15.00 for samme dag, vil vi anbefale deg å ringe 70 12 42 53 for sikkerhets skyld.