Om oss

Kulinarisk Spiskammer er Ålesunds flotteste og mest gjennomførte lokale. Her samler vi store og små selskaper, til alle anledninger. Lokalet passer for grupper på 30-90 personer, og har fasiliteter til møter, taler, musikk, underholdning etc.

Vi hjelper deg å planlegge det perfekte selskap i privat- og bedriftssammenheng, og sørger for at dere får at dere får den riktige rammen rundt arrangementet. Hos oss kan du trygt holde din bryllupsfest, åremålsfeiring, dåp, konfirmasjon, julebord, sommerfest, jobbarrangement og mye mer.

Bestill bord
Forespørsel

Vår meny

Kulinarisk Spiskammer

Husk å trykke "SEND BESTILLING" Bestillinger er bekreftet når dere har motatt bekreftelse på e-post eller sms

Send oss din bestilling, og vi vil ta kontakt med deg for å bekrefte reservasjonen.
Vi gjør oppmerksom på at bestillinger gjennom mobilenheter ikke alltid går gjennom.
Bestillinger er bekreftet når dere har mottatt bekreftelse med dato, sted og tid på e-post eller SMS.

Grupper på over 10 personer:
må bestille en felles meny fra vår gruppemeny (f.eks. 1 felles forrett, 1 hovedrett med fisk og 1 hovedrett med kjøtt, og 1 felles dessert). Denne menyen må sendes til oss senest dagen før.  Dette for at våre kokker skal kunne servere dere den kvaliteten vi ønsker å ha på rettene våre, samt praktisk gjennomføring.

Vi gjør dere oppmerksomme på at vi ikke deler/splitter regninger.

Vi kan dessverre ikke garantere vindusbord.

Ønsker du å bestille bord etter kl. 15.00 for samme dag, vil vi anbefale deg å ringe 70 12 42 53 for sikkerhets skyld.