Kokkekamp

Kulinarisk spiskammer overlater stedet til dere.

Her er det dere som er kokker, servitører og vinmestere.

Her legger vi opp til at gjestene tar over stedet. Vi deler dere inn i lag og setter ut den mystiske esken med råvarer. Her får hvert lag en egen oppgave hvor man skal sette sammen en meny og planlegge servering, skjenking og presentasjon på hver rett. Det vil bli kåret et vinnerlag når kvelden er omme.  Dette er en aktivitet som krever at man er et godt team, og er kreative.

Eksempel på gjennomføring:

Gruppe 1: Forrett, servering, skjenking og presentasjon
Gruppe 2: Hovedrett, servering, skjenking og presentasjon.
Gruppe 3: Dessert, servering, kaffe/avec og presentasjon.

Kokkekamp er for grupper på 15 personer og oppover. Om dere er flere enn 25 personer lager vi en 4-retters meny, for at det ikke skal bli for mange på laget og slik at alle får delta.

Her kan man velge ut ifra sesongens råvarer og deres ønsker.  En av våre kokker vil være tilstede å komme med råd og veiledning, og våre servitører kjører lynkurs på dere.
Det kreative og underholdningen står dere selv for.

Kontakt oss for tilbud.

Dette er en opplevelse for de som  ønsker en kveld utenom det vanlige!

Bestill bord
Forespørsel

Vår meny

Kulinarisk Spiskammer

Husk å trykke "SEND BESTILLING" Bestillinger er bekreftet når dere har motatt bekreftelse på e-post eller sms

Send oss din bestilling, og vi vil ta kontakt med deg for å bekrefte reservasjonen.
Vi gjør oppmerksom på at bestillinger gjennom mobilenheter ikke alltid går gjennom.
Bestillinger er bekreftet når dere har mottatt bekreftelse med dato, sted og tid på e-post eller SMS.

Grupper på over 10 personer:
må bestille en felles meny fra vår gruppemeny (f.eks. 1 felles forrett, 1 hovedrett med fisk og 1 hovedrett med kjøtt, og 1 felles dessert). Denne menyen må sendes til oss senest dagen før.  Dette for at våre kokker skal kunne servere dere den kvaliteten vi ønsker å ha på rettene våre, samt praktisk gjennomføring.

Vi gjør dere oppmerksomme på at vi ikke deler/splitter regninger.

Vi kan dessverre ikke garantere vindusbord.

Ønsker du å bestille bord etter kl. 15.00 for samme dag, vil vi anbefale deg å ringe 70 12 42 53 for sikkerhets skyld.