Menu

Jubileum, navneskifte, fusjon, storkontrakt? Det fins mange anledninger og gode grunner til å samle troppene utenfor arbeidstid til et velfortjent pusterom i hverdagen. Vi tar oss av alt om du vil, så alle får vært med på festen. Les menyene og se om du finner noe som passer,
eller ta kontakt, så diskuterer vi dine ideer og finner gode løsninger rundt serveringen. Vi lover å gjøre alt for å motivere dine medarbeidere til fornyet innsats!

 

 

 

Velkommen til fest på
Kulinarisk Spiskammer

På Kulinarisk Spiskammer får dere et flott lokale, kreativ og profesjonell oppdekking, service med "glimt i øyet" og selvsagt den gode maten. Her tilbyr vi skreddersydde pakkeløsninger i forbindelse med sosiale arrangementer for bedrifter og private grupper, kurs- og konferansegjester og andre eventer. Under kan du se vår velutvalgte selskapsmeny med en samling av gode smaker som passer for enhver gane.

DEDIKERTE KOKKER
Dedikerte kokker som følger maten og gjør den siste finishen hos deg

DE BESTE RÅVARER
Vår innkjøpssjef sørger for at vi hele tiden får tak i sesongens beste råvarer

KVALITET
Gjennom 20 år har vi opparbeidet et maskineri med kvalitet ut til fingerspissen

Sesongbaserte 3-retters menyer, Ønskes det flere retter
eller en skreddersydd meny, ta gjerne kontakt med oss for et godt tilbud
.

 

 

[Click edit icon to edit content]

3 retters meny 
Alt 1.

Gresskar & Spekeskinke

Variasjon av gresskar, sprø spekeskinke og fennikel-curdité

Torsk
Torskerygg, purreløk, saltbakt sellerirot, ertekrem, sprø sortkål og persillesaus med blåskjellkraft

Økologiske bondepiker
Økologisk Nýr fra glade kyr, høst-epler, eplechips og havrecrunch

 

3 retters meny
alt 2.

Laks
Røkt laks med feldsalat, eggekrem, syltet agurk, sprø rugbrød og dill

Hjort
Urtestekt hjort, timiansbakte poteter, sellerikrem, spinat, rødkål og
sjalottløk-estragonsaus

Sjokolade & Salt Karamell
Valrhona Manjari sjokolademousse med salt karamell og nøtter

 

3 RETTERS MENY
ALT 3.

And
Andeconfit med syltet sopp, syltet rødløk, einebær, steinsoppemulsjon og sprø toast

Okse
Oksefilet, jordskokk-krem, syltede beter, spisskål, rosmarin-sjy og brunet smør

Solbærdrøm
Frisk solbærmousse med marengs og gele av solbær

 

3 RETTERS MENY

ALT 4. 

Kamskjell
blomkålpure, choritzo og eple.

Lammekarre
Sjalottløk, Cherry tomat, timiansjy og potet og -geitostkake.

Limemousse
hvitsjokolade og bringebær.

3 RETTERS MENY

ALT 5.

Salmalaks
reddik, avokado-krem, syltet jordskokk og soyasmør.

Indrefilet av storfe
ovnsbakt sherrytomat, sopp, aspargesbønner, rødvinssaus og saltbakt potet.

Sjokoladefondant
vaniljeis og bringebær

I want my cooking to reflect the rugged nature and climate of Norway. I want to create a progressive environment that has a emphasis on the outstanding produce of our region.

 

3 Retters meny

ALT 5.

Foie Gras terrine
med bærgelé og urteolje

Dåhjortfilet
med kremet savoykål, rotgrønnsaker, rødvinssaus og tranebær

Original Flensburg
med vanlijeis, kirsebær og eggelikør

 

3 RETTERS MENY

ALT 6. 

Asparges
med mousselinsaus spisset med sitron og estragon.

Braissert Lammeskank
med rotgrønnsaker, hvitløkssjy og potetpurè.

Creme Brulee

 

[Click edit icon to edit content]
  Forespørsel
Forespørsel

Vår meny

Kulinarisk Spiskammer

Husk å trykke "SEND BESTILLING" Bestillinger er bekreftet når dere har motatt bekreftelse på e-post eller sms

Send oss din bestilling, og vi vil ta kontakt med deg for å bekrefte reservasjonen.
Vi gjør oppmerksom på at bestillinger gjennom mobilenheter ikke alltid går gjennom.
Bestillinger er bekreftet når dere har mottatt bekreftelse med dato, sted og tid på e-post eller SMS.

Grupper på over 10 personer: 
må bestille en felles meny fra vår gruppemeny (f.eks. 1 felles forrett, 1 hovedrett med fisk og 1 hovedrett med kjøtt, og 1 felles dessert). Denne menyen må sendes til oss senest dagen før.  Dette for at våre kokker skal kunne servere dere den kvaliteten vi ønsker å ha på rettene våre, samt praktisk gjennomføring.

Vi gjør dere oppmerksomme på at vi ikke deler/splitter regninger.

Vi kan dessverre ikke garantere vindusbord.

Ønsker du å bestille bord etter kl. 15.00 for samme dag, vil vi anbefale deg å ringe 70 12 42 53 for sikkerhets skyld.