Fest hos oss

Velkommen til Kulinarisk Spiskammer, her samler vi store og små selskaper til fest. Kulinarisk Spiskammer tilbyr den riktige rammen og et erfarent vertskap. Vi tilbyr et flott lokale, kreativ og profesjonell oppdekking, service med “glimt i øye” alt dette i de gamle Gullix lokaler og selvfølgelig den gode maten. Vi gir deg og ditt selskap en kulinarisk opplevelse du sent vil glemme! -velkommen skal du være!

På Kulinarisk Spiskammer forenes ungdommelig kreativitet og lang erfaring. Derfor inviterer vi med stor frimodighet; hold festen din hos oss. Vi skal sørge for et flott lokale, kreativ og profesjonell oppdekking, service med ”glimt i øye” og selvfølgelig; den gode maten.

Mat og vin i kombinasjon er et eget fag. Vårt personale er utdannet både i kokke- og vinfaget. Derfor er vi  meget godt kvalifisert for å gi dere de beste rådene om drikke til ditt arrangement.

Vi vet at et vellykket selskap er helt avhengig av den vennlige, trygge og profesjonelle servicen. Vi legger stor vekt på at alle som jobber i selskapsavdelingen er opptatt av det.

Vi skal gjøre alle våre gjester litt gladere.

Bryllup, barnedåp eller fest på Kulinarisk Spiskammer. Bryllupet er helt klart en av de største dagene i livet. Det vet staben på Kulinarisk Spiskammer. Vi ”skreddersyr” festen, både når det gjelder mat, bordoppdekking og pynting. Kom inn og se lokalene og prøvesmak maten som du ønsker til ditt bryllup. Vi satt opp en rekke menyer som vi vil anbefale til livets høydepunkt. Her gir vi deg en liten smakebit på vårt tilbud, men kom innom og opplev Kulinarisk Spiskammer. Vi skal gi deg en gastronomisk opplevelse som vil begeistre og imponere.

 

Praktisk informasjon

Kontakt oss i så god tid som mulig, så får vi mulighet til å gi deg og dit selskap den beste opplevelsen. bestiller innen

minimum 7 dager før arrangementet. For vegetar eller allergikere bes det ta kontakt. Allergier må gis beskjed om ved bestilling.

Man kan også velge retter og sette sammen selv, sett sammen og be om tilbud.

 

  Forespørsel
Forespørsel

Vår meny

Kulinarisk Spiskammer

Husk å trykke "SEND BESTILLING" Bestillinger er bekreftet når dere har motatt bekreftelse på e-post eller sms

Send oss din bestilling, og vi vil ta kontakt med deg for å bekrefte reservasjonen.
Vi gjør oppmerksom på at bestillinger gjennom mobilenheter ikke alltid går gjennom.
Bestillinger er bekreftet når dere har mottatt bekreftelse med dato, sted og tid på e-post eller SMS.

Grupper på over 10 personer: 
må bestille en felles meny fra vår gruppemeny (f.eks. 1 felles forrett, 1 hovedrett med fisk og 1 hovedrett med kjøtt, og 1 felles dessert). Denne menyen må sendes til oss senest dagen før.  Dette for at våre kokker skal kunne servere dere den kvaliteten vi ønsker å ha på rettene våre, samt praktisk gjennomføring.

Vi gjør dere oppmerksomme på at vi ikke deler/splitter regninger.

Vi kan dessverre ikke garantere vindusbord.

Ønsker du å bestille bord etter kl. 15.00 for samme dag, vil vi anbefale deg å ringe 70 12 42 53 for sikkerhets skyld.