Julebord

Gode juletradisjoner hos Kulinarisk Spiskammer

Hva tenker du hvis jeg sier juletradisjon? Julekalender? Juletre? Julemat? Hovmesteren og grevinnen på lille julaften? Baking med mormor hvor hun alltid innbiller seg at kakene var mye bedre i fjor, og året før der igjen. Mikke Mus og vennene hans feirer jul? Eller tenker du rett og slett på selve høytiden?

Jeg håper du har noen tradisjoner du ser fram til hvert år. Det har jeg! Faktisk så har jeg flere: Tonnevis med ribbe, glade julebordsgjester pyntet til årets julebord, julen som plutselig er der etter mange ukers forberedelse, mye aktivitet på kjøkkenet, piano musikk i restauranten som setter alle i julestemning, ulike sauser som skal passe til alle de ulike tradisjonsrike julerettene, og ikke minst luktene, luktene som setter meg i julestemning. Nytt lokale med gamle tradisjoner. I år som i fjor, og alle årene før, tilbyr vi som tradisjonen på Kulinarisk Spiskammer tilsier, en fantastisk stor og god julebuffè med alt man forbinder med norsk julemat.

Litt om vår Servering

Den gode maten danner grunnlaget for vår opplevelse som vi ønsker å servere deg.Råvarer og erfaring, garanterer en utsøkt og særegen opplevelse når dere besøker Kulinarisk Spiskammer. Summen av våre særegne lokaler, vår matfaglige kompetanse og service så ønsker vi dere velkommen.

 

Kontakt oss for tilbud på årets julebord.

 

 

  Forespørsel
Forespørsel

Vår meny

Kulinarisk Spiskammer

Husk å trykke "SEND BESTILLING" Bestillinger er bekreftet når dere har motatt bekreftelse på e-post eller sms

Send oss din bestilling, og vi vil ta kontakt med deg for å bekrefte reservasjonen.
Vi gjør oppmerksom på at bestillinger gjennom mobilenheter ikke alltid går gjennom.
Bestillinger er bekreftet når dere har mottatt bekreftelse med dato, sted og tid på e-post eller SMS.

Grupper på over 10 personer: 
må bestille en felles meny fra vår gruppemeny (f.eks. 1 felles forrett, 1 hovedrett med fisk og 1 hovedrett med kjøtt, og 1 felles dessert). Denne menyen må sendes til oss senest dagen før.  Dette for at våre kokker skal kunne servere dere den kvaliteten vi ønsker å ha på rettene våre, samt praktisk gjennomføring.

Vi gjør dere oppmerksomme på at vi ikke deler/splitter regninger.

Vi kan dessverre ikke garantere vindusbord.

Ønsker du å bestille bord etter kl. 15.00 for samme dag, vil vi anbefale deg å ringe 70 12 42 53 for sikkerhets skyld.