Julemeny

Julemeny

Våre Julebordsmenyer er tilgjengelig i November og Desember.

Skreddersydd Julebord

På Kulinarisk Spiskammer får du akkurat det julebordet du ønsker deg. Du får en intim og hyggelig stemning i både små og større grupper.

Kontakt oss i dag og vi hjelper deg å arrangere ditt julebord.

 

Stor Julebuffet

En stor buffet med kombinasjon av både ribbe og pinnekjøtt, passer perfekt for de som ønsker litt av alt.

Ribbe 
Ribbe med julekrydder og sprø svor

Pinnekjøtt 
Klassisk pinnekjøtt

Pølser
Grove Jule pølser.

Bakte småpoteter
Ovnsbakte småpoteter med timian og rosépepper

Rødkål
Vår egen rødkål med julekrydder

Kålrabistappe
Tradisjonell kålrabistappe

Surkål
Vår egen surkål med julekrydder

Pinnefett

 

JULETAPAS
Et herlig alternativ til den klassiske julebuffeten, her finners det noe for alle ganer.​

Ribbe
Ribbe med Asiatiskkrydder og sprø svor

Jule Pølser og svinemør
Grove pølser og mør

Albondigas
Kjøttboller toppet med spicy tomatsaus og revet grana padano

Bakte småpoteter
Ovnsbakte småpoteter med timian og rosépepper

Villreker
Villreker med kålsalat, chilli og koriander

Laks
Røkt laks med eggekrem, feldsalat, syltet agurk, rugbrød og dill

Gresskar
Høstsalat med variasjon av gresskar

Beter
Syltede beter med ruccola, chèvre og solsikkekjerne

Speketallerken
Norsk spekeskinke og spicy salami

Focaccia
Focaccia med rosmarin og hvitløk

Hvitløksemulsjon
Bakt hvitløksemulsjon

Lutefiskmiddager 
Servering to ganger per person. 
Lutefisk, Bacon, hjemmelaget ertepuré, gulrot, sennepsaus, potetlefse
Mandelpoteter, Flatbrød, 3 typer sennep

  Forespørsel
Forespørsel

Vår meny

Kulinarisk Spiskammer

Husk å trykke "SEND BESTILLING" Bestillinger er bekreftet når dere har motatt bekreftelse på e-post eller sms

Send oss din bestilling, og vi vil ta kontakt med deg for å bekrefte reservasjonen.
Vi gjør oppmerksom på at bestillinger gjennom mobilenheter ikke alltid går gjennom.
Bestillinger er bekreftet når dere har mottatt bekreftelse med dato, sted og tid på e-post eller SMS.

Grupper på over 10 personer: 
må bestille en felles meny fra vår gruppemeny (f.eks. 1 felles forrett, 1 hovedrett med fisk og 1 hovedrett med kjøtt, og 1 felles dessert). Denne menyen må sendes til oss senest dagen før.  Dette for at våre kokker skal kunne servere dere den kvaliteten vi ønsker å ha på rettene våre, samt praktisk gjennomføring.

Vi gjør dere oppmerksomme på at vi ikke deler/splitter regninger.

Vi kan dessverre ikke garantere vindusbord.

Ønsker du å bestille bord etter kl. 15.00 for samme dag, vil vi anbefale deg å ringe 70 12 42 53 for sikkerhets skyld.