Tapas

Tapas er en rekke småretter med grønnsaker, sjømat og kjøtt som er like varierte som råvarene de består av. Opprinnelsen er spansk. Tapas er svært anvendelig, og brukes til firmafester, konfirmasjoner, bryllup og i mange andre sammenhenger. 

 

- Thaimarinerte tigerreker

- Brent laks, linser, dillmajones og grønnsakscrudite

- Spekepølser fra Middelhavet med parmesan og ruccola

- marinerte/syltet grønnsaker

- Hummus med olivenolje, paprika og oregano

- Endivie fylt med avocado/pepperotkrem og røkelaks

- Spanske kjøttboller med hvitløk, chili og tomatsaus

- Kreolsk krydrede kyllingvinger

- Langtidsbraisert svinenakke

- Ovnsbakte poteter med urter, paprika og hvitløk

- Sopp gratinert med Serranoskinke og fetaost

- Frisk salat med grønnsakscrudite

- Steinovnsbakt landbrød og focaccina

- Aioli

-Smør

  Forespørsel
Forespørsel

Vår meny

Kulinarisk Spiskammer

Husk å trykke "SEND BESTILLING" Bestillinger er bekreftet når dere har motatt bekreftelse på e-post eller sms

Send oss din bestilling, og vi vil ta kontakt med deg for å bekrefte reservasjonen.
Vi gjør oppmerksom på at bestillinger gjennom mobilenheter ikke alltid går gjennom.
Bestillinger er bekreftet når dere har mottatt bekreftelse med dato, sted og tid på e-post eller SMS.

Grupper på over 10 personer: 
må bestille en felles meny fra vår gruppemeny (f.eks. 1 felles forrett, 1 hovedrett med fisk og 1 hovedrett med kjøtt, og 1 felles dessert). Denne menyen må sendes til oss senest dagen før.  Dette for at våre kokker skal kunne servere dere den kvaliteten vi ønsker å ha på rettene våre, samt praktisk gjennomføring.

Vi gjør dere oppmerksomme på at vi ikke deler/splitter regninger.

Vi kan dessverre ikke garantere vindusbord.

Ønsker du å bestille bord etter kl. 15.00 for samme dag, vil vi anbefale deg å ringe 70 12 42 53 for sikkerhets skyld.