Selskapsmeny

Jubileum, navneskifte, fusjon, storkontrakt? Det finnes mange anledninger og gode grunner til å samle troppene utenfor arbeidstid til et velfortjent pusterom i hverdagen. Vi tar oss av alt, slik at alle får vært med på festen. Se på menyene om noe kan passe eller ta kontakt, så diskuterer vi ideer og finner gode løsninger rundt serveringen. Vi lover å gjøre alt for å motivere medarbeiderne dine til fornyet innsats!

 

Velkommen til fest på
Kulinarisk Spiskammer

På Kulinarisk Spiskammer får du et flott lokale, kreativ og profesjonell oppdekking, service med "glimt i øyet" og selvsagt den gode maten. Her tilbyr vi skreddersydde pakkeløsninger i forbindelse med sosiale arrangementer for bedrifter og private grupper, kurs- og konferansegjester og andre events. Se den velutvalgte selskapsmenyen nedenfor, med en samling av gode smaker som passer for enhver gane.

DEDIKERTE KOKKER
Dedikerte kokker som følger maten og gjør den siste finishen for deg.

DE BESTE RÅVARENE
Innkjøpssjefen vår sørger for at vi hele tiden får tak i sesongens beste råvarer.

KVALITET
Gjennom 20 år har vi opparbeidet et maskineri med kvalitet til fingerspissene.

Sesongbaserte treretters menyer. Ønsker du flere retter eller en skreddersydd meny lar dette seg også gjøre. Ta kontakt!

[Click edit icon to edit content]

TREretters meny - AltERNATIV 1

Gresskar & spekeskinke

Variasjon av gresskar, sprø spekeskinke og fennikel-crudité

Torsk
Torskerygg, purreløk, saltbakt sellerirot, ertekrem, sprø sortkål og persillesaus med blåskjellkraft

Økologiske bondepiker
Økologisk Nýr fra glade kyr, høstepler, eplechips og havrecrunch

 

TREretters meny - ALTERNATIV 2

Laks
Røkt laks med feldsalat, eggekrem, syltet agurk, sprø rugbrød og dill

Hjort
Urtestekt hjort, timiansbakte poteter, sellerikrem, spinat, rødkål og
sjalottløk-estragonsaus

Sjokolade & salt karamell
Valrhona Manjari sjokolademousse med salt karamell og nøtter

 

TRERETTERS MENY - ALTERNATIV 3

And
Andeconfit med syltet sopp, syltet rødløk, einebær, steinsoppemulsjon og sprø toast

Okse
Oksefilet, jordskokk-krem, syltede beter, spisskål, rosmarin-sjy og brunet smør

Solbærdrøm
Frisk solbærmousse med marengs og gelé av solbær

 

TRERETTERS MENY - ALTERNATIV 4 

Kamskjell
Servert med blomkålpure, chorizo og eple

Lammecarré
Sjalottløk, cherrytomat, timiansjy og potet og -geitostkake.

Lime-mousse
Servert med hvit sjokolade og bringebær

 

TRERETTERS MENY - ALTERNATIV 5

Salmalaks
Servert med reddik, avokadokrem, syltet jordskokk og soyasmør

Indrefilet av storfe
Med ovnsbakt cherrytomat, sopp, aspargesbønner, rødvinssaus og saltbakt potet

Sjokoladefondant
Servert med vaniljeis og bringebær

TRERetters meny - ALTERNATIV 6

Foie Gras terrine
Servert med bærgelé og urteolje

Dåhjortfilet
Med kremet savoykål, rotgrønnsaker, rødvinssaus og tranebær

Original Flensburg
Med vanljeis, kirsebær og eggelikør

 

TRERETTERS MENY - ALTERNATIV 7 

Asparges
Med mousselinsaus spisset med sitron og estragon

Braissert lammeskank
Med rotgrønnsaker, hvitløkssjy og potetpuré

Creme Brulée

 

[Click edit icon to edit content]
  Forespørsel
Forespørsel

Vår meny

Kulinarisk Spiskammer