Play Video

Velkommen til Kulinarisk Spiskammer

Velkommen til fest på Kulinarisk Spiskammer! Her kan dere samles til små og store selskap, hvor vi kan tilby den riktige rammen og et erfarent vertskap. På Kulinarisk Spiskammer får dere tilgang til et flott lokale, kreativ og profesjonell oppdekking, service med «glimt i øyet» og selvfølgelig den gode maten – alt dette i de tidligere lokalene til Gullix.

Kulinarisk Spiskammer kan tilby skreddersydde pakkeløsninger i forbindelse med sosiale arrangementer for bedrifter, private grupper, kurs- og konferansegjester og tilreisende til Ålesund.

Tyngden vår ligger i god mat og drikke, som sammen med flotte lokaler, underholdning og gjester skaper et fantastisk utgangspunkt for en vellykket kveld.

  • Dedikerte kokker følger maten og gjør den siste finishen for deg.
  • Innkjøpssjefen vår sørger for at vi hele tiden får tak i sesongens beste råvarer.
  • Gjennom 20 år har vi opparbeidet et maskineri med kvalitet til fingerspissene.

Velkommen til en kulinarisk opplevelse!

Kulinarisk Spiskammer er et flott og gjennomført selskapslokale i Ålesund med en særpreget atmosfære. Her arrangeres små og store selskap for alle slags anledninger. Lokalet passer for grupper på 30-90 personer og har fasiliteter for møter, taler, musikk, underholdning osv.

Vi hjelper deg å planlegge det perfekte selskap i privat- og bedriftssammenheng, og sørger for den riktige rammen rundt arrangementet. Hos oss kan du trygt holde bryllupsfest, åremålsfeiring, dåp, konfirmasjon, julebord, sommerfest, jobbarrangement og mye mer. Vi tar hånd om både forberedelse, gjennomføring og opprydning, slik at du kan fokusere på å være til stede og skape minner om arrangementet. Ta kontakt, så finner vi ut av det!

En kulinarisk opplevelse – i det særpregede Gullix-lokalet

Ta kontakt, så hjelper vi deg med ditt arrangement!

Pictures from Kulinarisk Spiskammer

Konfirmasjon

Kokkekamp

Minnemarkering

Latest news from us on Instagram

THANK YOU FOR THE VISIT - PLEASE VISIT OUR OTHER DINING AREAS: