Buffet, Fingermat & Tapas retter

Tapas er en rekke småretter med grønnsaker, sjømat og kjøtt som er like varierte som råvarene de består av.
Opprinnelsen er spansk. Tapas er svært anvendelig, og brukes til firmafester, konfirmasjoner,
bryllup og i mange andre sammenhenger.

TAPAS ALT 1.

Tapas stor 11 retter

Menyen for deg som ønsker det «lille» ekstra, her er det bare å sette seg til bords og nyte måltidet.

Høyrygg
Gryte med høyrygg, bakte rotgrønnsaker og glasert stjerneløk

Albondigas
Kjøttboller toppet med spicy tomatsaus og revet grana padano

Villreker
Villreker med kålsalat, chilli og koriander

Laks
Røkt laks med eggekrem.

Laks
Råmarinert Laks med revet pepperrot, fennikel og kjørvel

Bakte småpoteter
Ovnsbakte småpoteter med timian og rosépepper

Beter
Syltede beter med ruccola, chèvre og solsikkekjerner

Kylling
Asiatisk Kylling Spyd

Oster
2 typer ost servert med eplekompott

Speketallerken
Norsk spekeskinke og spicy salami

Focaccia
Focaccia med rosmarin og hvitløk

Hvitløksemulsjon
Bakt hvitløksemulsjon

Piquillos-salsa
Piquillos-salsa med løk og tomat

 

 

Alt. 2 Tapas

Tapas medium – 9 retter

Vår bestselger, innholdsrik og spennende meny med gode råvarer som passer til alle anledninger

Høyrygg
Gryte med høyrygg, bakte rotgrønnsaker og glasert stjerneløk

Albondigas
Kjøttboller toppet med spicy tomatsaus og revet grana padano

Villreker
Villreker med kålsalat, chilli og koriander

Laks
Røkt laks med eggekrem, feldsalat, syltet agurk, rugbrød og dil

Bakte småpoteter
Ovnsbakte småpoteter med timian og rosépepper

Beter
Syltede beter med ruccola, chèvre og solsikkekjerner

Kylling
Asiatisk Kylling spyd

Oster
2 typer ost servert med eplekompott

Speketallerken
Norsk spekeskinke og spicy salami

Focaccia
Focaccia med rosmarin og hvitløk

Hvitløksemulsjon
Bakt hvitløksemulsjon

Piquillos-salsa
Piquillos-salsa med løk og tomat
 

ALT  3.

Enkel Tapas – 7 retter
Enkel smakfull meny som passer ypperlig til lunsj eller en lettere middag.

Albondigas
Kjøttboller toppet med spicy tomatsaus og revet grana padano

Villreker
Villreker med kålsalat, chilli og koriander

Bakte småpoteter
Ovnsbakte småpoteter med timian og rosépepper

Beter

Syltede beter med ruccola, chèvre og solsikkekjerner

Kylling
Asiatisk Kylling spyd.

Oster
2 Typer ost servert med eplekompott

Speketallerken
Norsk spekeskinke og spicy salami

Focaccia
Focaccia med rosmarin og hvitløk

Hvitløksemulsjon
Bakt hvitløksemulsjon

Piquillos-salsa
Piquillos-salsa med løk og tomat

Vi tilbyr også buffé med smaker fra hele verden - for dem som ønsker noe annerledes. Det er bare å ta kontakt med oss, så kan vi skreddersy en Fantastisk Buffet til dere.

Skalldyrbuffet 

- Kamchatkakrabbe naturelle (skalldyr)
- Sjøkpreps naturelle (skalldyr)
- Kokte krabbeklør (skalldyr)
- Dampede blåskjell med kokosnøtt/karrisjy (bløtdyr)
- Reker (skalldyr)
- Aioli, røkt majones og sitron (egg, sennep)
- Hvitløksbrød* (hvete, melk)
- Steinovnsbakt surdeigsbrød (hvete, bygg, rug)
- Smør (melk)

 

Bacalao Buffet

Kulinarisk Spiskammer har også Bacalao buffet som vi serverer fra XL Diner sin velkjente meny. " Royal Plate "

Bacalao Vizcaina 
«Den Spanske røde bacalao» Tomat basert klippfiskgryte
serveres med løk/paprika/oliven og poteter

Italian Style Bacalao 
«Den grønne bacalaoen» Lagvis  med pestopoteter/
klippfisk/aioli/tomater/bacon.

Bacalao Com Natas 
«Den gule bacalaoen  fra Portugal» Kremet klippfisksaus
med karri, grønnsaker og bakt små potet.

Norsk Koldtbord

Varmt

-Karbonade med stekt løk
-Svinerygg/nakke fylt med plommer og epler
-Surkål og poteter

Kaldt
-Potetsalat
-Waldorfsalat
-Røkelaks med eggerøre
-Roastbeef med remulade
-Reker og majones
-Spekemat, servert med seterrømme
-Kabaret
-Brød med smør

Spekematbuffet 

- Norsk spekeskinke
- Serranoskinke
- Fenalår
- Fårepølse
- Morrpølse
- Choritzopølse
- Salame Presetella
- Nordisk potetsalat (sennep, melk, egg, sulfitt)
- Saftig eggerøre med gressløk (egg)
- Salat med saltbakte valnøtter, Chardonnaymarinerte sultanrosiner og vinagrette (valnøtter)
- Rødbetsalat 
- Flatbrød (hvete)
- Smør (melk)
- Seterømme (melk)

Fingermat:

Enten som velkomstrett eller til stående selskap er fingermat alltid en suksess! Fingermaten anrettes lekkert på fat, og gjestene kan forsyne seg selv.

 

Fingermat – 5 smaker

5 spennende smaker som passer perfekt til aperitiff og mingling!

Laks
Røkt laks med eggekrem, feldsalat, syltet agurk, rugbrød og dill

Villreker
Villreker med kålsalat, chilli og koriander

Gresskar
Høstsalat med variasjon av gresskar

And
Andeconfit med syltet sopp, syltet rødløk, einebær og steinsoppemulsjon

Ost
Økologisk Thybo-ost med eplekompott

Focaccia
Focaccia med rosmarin og hvitløk

Hvitløksemulsjon
Bakt hvitløksemulsjon

 

Moderne og spennende småretter som passer utmerket til lett servering for større arrangementer gjerne med et glass bobler. Menyen er egnet for stående bespisning.

FINGERMAT – 7 SMAKER

Laks
Røkt laks med eggekrem, feldsalat, syltet agurk, rugbrød og dill

Villreker
Villreker med kålsalat, chilli og koriander

Gresskar
Høstsalat med variasjon av gresskar

And
Andeconfit med syltet sopp, syltet rødløk, einebær og steinsoppemulsjon

Jordskokk
Bakte jordskokk, spinat, syltet rødløk og jordskokk-krem

Skinke
Norsk spekeskinke

Ost
Økologisk Thybo-ost med eplekompott

Focaccia
Focaccia med rosmarin og hvitløk

Hvitløksemulsjon
Bakt hvitløksemulsjon

 

 

  Forespørsel
Forespørsel

Vår meny

Kulinarisk Spiskammer

Husk å trykke "SEND BESTILLING" Bestillinger er bekreftet når dere har motatt bekreftelse på e-post eller sms

Send oss din bestilling, og vi vil ta kontakt med deg for å bekrefte reservasjonen.
Vi gjør oppmerksom på at bestillinger gjennom mobilenheter ikke alltid går gjennom.
Bestillinger er bekreftet når dere har mottatt bekreftelse med dato, sted og tid på e-post eller SMS.

Grupper på over 10 personer: 
må bestille en felles meny fra vår gruppemeny (f.eks. 1 felles forrett, 1 hovedrett med fisk og 1 hovedrett med kjøtt, og 1 felles dessert). Denne menyen må sendes til oss senest dagen før.  Dette for at våre kokker skal kunne servere dere den kvaliteten vi ønsker å ha på rettene våre, samt praktisk gjennomføring.

Vi gjør dere oppmerksomme på at vi ikke deler/splitter regninger.

Vi kan dessverre ikke garantere vindusbord.

Ønsker du å bestille bord etter kl. 15.00 for samme dag, vil vi anbefale deg å ringe 70 12 42 53 for sikkerhets skyld.