Kokkekamp

Kulinarisk spiskammer overlater stedet til dere.

Her er det dere som er kokker, servitører og vinmestere!

Under kokkekamp er det gjestene som tar over stedet. Vi deler dere inn i lag og setter ut "den mystiske esken" med råvarer. Her får hvert lag en egen oppgave hvor man skal sette sammen en meny og planlegge servering, skjenking og presentasjon av hver rett. Det blir kåret et vinnerlag når kvelden er omme.  Dette er en aktivitet som bidrar til å bygge et godt team og øker kreativiteten!

              

Eksempel på gjennomføring:

Gruppe 1: Forrett, servering, skjenking og presentasjon
Gruppe 2: Hovedrett, servering, skjenking og presentasjon
Gruppe 3: Dessert, servering, kaffe/avec og presentasjon

Kokkekamp er for grupper på 15 personer og oppover. Om dere er flere enn 25 personer lager vi en 4-retters meny, for at det ikke skal bli for mange på laget og slik at alle får delta.

Råvarer velges basert på sesong og ønsker. En av våre kokker vil være til stede og komme med råd og veiledning, og dere vil få et lynkurs i servering.
Det kreative og underholdningen står dere selv for :)

Kontakt oss for tilbud - dette er en opplevelse for deg som  ønsker en kveld utenom det vanlige!   

 

  Forespørsel
Forespørsel

Vår meny

Kulinarisk Spiskammer