Om oss

Kulinarisk Spiskammer er et flott og gjennomført selskapslokale i Ålesund med en særpreget atmosfære. Her arrangeres små og store selskap for alle slags anledninger. Lokalet passer for grupper på 30-90 personer og har fasiliteter for møter, taler, musikk, underholdning osv.

Vi hjelper deg å planlegge det perfekte selskap i privat- og bedriftssammenheng, og sørger for den riktige rammen rundt arrangementet. Hos oss kan du trygt holde bryllupsfest, åremålsfeiring, dåp, konfirmasjon, julebord, sommerfest, jobbarrangement og mye mer. Vi tar hånd om både forberedelse, gjennomføring og opprydning, slik at du kan fokusere på å være til stede og skape minner om arrangementet. Ta kontakt, så finner vi ut av det!

Forespørsel

Vår meny